Hand carry services

Hand carry services

Hand carry services

Gebruik maken van een koeriersbedrijf met hand carry services en een snelle realisatie? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn internationaal actief en regelen dat uw kleine zending met spoed op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Dit is mogelijk in twee vormen: als handbagage en ruimbagage. Twijfel niet om ons even te bellen en spreek direct een medewerker over de diverse mogelijkheden voor uw situatie.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of werkwijze? Kom dan gerust even in contact met ons voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen óf door even te bellen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hand carry services gezocht? Wij bieden het aan!

Breda Koeriers is onderdeel van Reppel Koeriers; een koeriersbedrijf dat, sinds 2002, actief is voor meer dan 500 klanten. Zoals de naam het al verklapt zijn wij voornamelijk actief in de regio van Breda en Zeeland, maar daarnaast kunnen wij ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hier zeker op aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze manier kunnen wij tot in de details in spelen op uw wensen en eisen bij uw verzending. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren.

Neem contact op!

Direct meer inzicht krijgen in de tarieven voor onze hand carry services? Wacht niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen. Graag tot ziens bij Breda Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)