On board courier

On board courier

Hand carry services

Wilt u gebruik maken van een betrouwbare, maar razendsnelle, on board courier? Breda Koeriers is uw specialist! De snelste mogelijkheid om uw kleine zending met spoed in het land van bestemming te krijgen is dan ook met de On Board Courier service (OBC) van Breda Koeriers. Een ervaren koerier begeleidt uw zending persoonlijk en neemt het pakket mee in de handbagage of checkt het in als ruimbagage. Let wel op: ADR en andere gevaarlijke goederen kunnen nooit meegenomen worden als handbagage of ruimbagage!

Direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op! Als het minder spoed heeft, dan kunt u natuurlijk ook altijd even het formulier op onze website invullen. Wij zullen vervolgens spoedig met een voorstel voor uw situatie komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

On board courier inzetten? Breda Koeriers doet het!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransport, aanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren, zodat wij altijd veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast hanteren wij ook vaste, scherpe tarieven voor onze koeriersdiensten.

Bij ons staan flexibiliteit en een goede service hoog in het vaandel. Zo denken wij bijvoorbeeld altijd met u mee en zorgen wij ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip.

Neem contact op!

Meer weten over onze mogelijkheden als on board courier? Begrijpelijk! Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd eerst even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)