FAQ items aan het laden...

Wanneer u op zoek bent naar een koeriersbedrijf in Breda en omgeving, zit u bij Reppel Koeriers helemaal goed. Met ons ruime aanbod aan koeriersdiensten in Brabant, verstuurt u nagenoeg iedere zending naar de desgewenste bestemming. Of dat nu regionaal, internationaal of nationaal is – wij zorgen dat uw zending aankomt, waar ook ter wereld!

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Uw koeriersbedrijf in Breda en omgeving

Naast dat ons koeriersbedrijf Breda bedient, staan wij ook voor u klaar in Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Of u nu een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets naar het buitenland wilt zenden, wij gaan geen uitdaging uit de weg! Zelfs het vervoer van gevaarlijke stoffen of gekoelde goederen laat u aan ons over. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het vak en weten raad met iedere soort zending.

Bij een spoedrit komen wij binnen een half uur bij uw bedrijf laden

Onze chauffeurs kunnen al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan! Wij halen dan uw zending op om deze zo snel mogelijk af te leveren op de gewenste locatie. Dit doen wij zonder omwegen en gaan speciaal voor uw zending op pad. Wij zijn gegarandeerd de voordeligste spoedkoerier, aangezien wij geen diesel-, file-, avond-, nacht- en weekendtoeslag rekenen. Wij rekenen óf de kilometerprijs óf een uurtarief maar nooit allebei!

Uw zending snel en veilig verzonden

Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen bezorgen wij eenvoudig per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook vervoersmiddelen voor. Ook het maken van prijsafspraken is goed mogelijk, dit is afhankelijk van de hoeveelheid ritten en de betaaltermijn maar Reppel Koeriers stelt zich ook op dat vlak zeer flexibel op.