• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koerier gezocht

Home Koerier gezocht

Heeft u een koerier gezocht voor uw brief, pakket of pallet met goederen? Reppel Koeriers B.V. zorgt ervoor dat de bezorging hiervan op rolletjes loopt. Met meer dan 18 jaar ervaring als koeriersbedrijf gaan wij geen bezorging uit de weg en zorgen wij voor een correcte aflevering.
  • Track & trace bij elk pakket
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • Koerier 24/7 bereikbaar

Koeriersdienst

Aanhanger transport

Scheepsleveringen

Groupage transport

Internationaal transport

Een razendsnelle koerier gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark met meer dan 40 diverse caddy’s, bestelbussen en vrachtauto’s die in prima staat verkeren. Dit stelt ons in staat om alle soorten verzendingen voor u te verzorgen. Wordt er door u met spoed een koerier gezocht? Onze spoedkoerier staat binnen 30 minuten voor uw deur. Dan halen wij uw pakket op om deze vervolgens zonder omwegen naar bestemming te brengen. Wij leveren uw verzending dan zo snel mogelijk af voor zowel lokale, nationale als internationale zendingen. Schakelt u onze spoedkoerier in, dan betaalt u geen extra toeslagen. Profiteer van een vaste lage prijs die wij baseren op het gewicht en de grootte van uw pakket.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Wellicht heeft u lang gezocht naar een koerier die uw pakketten snel aflevert. Maar die zoektocht eindigt hier. Wilt u gebruikmaken van onze goedkope en snelle koeriersdiensten? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers