• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersdienst 24/7

Bent u op zoek naar een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is voor uw transport? Bij Reppel Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit in vergelijking met andere koeriersbedrijven. Daarbij hanteren wij een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd zien waar hun zending is.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Laat elk pakket verzenden door een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is

Wilt u een enkele brief met spoed verzenden of een lading pallets transporteren? Onze ervaren koerier zorgt voor snel transport zonder omwegen. Als een van de weinige koeriersbedrijven verzorgen wij een breed scala transport voor u waarbij u middels Track & Trace de status van uw zending in real-time bij ons op kunt vragen.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elke zending waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige chauffeur. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging.

Kosten spoedkoerier Breda

Wilt u goederen binnen enkele uren laten afleveren door een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is? Reppel Koeriers staat binnen 30 minuten bij u voor de deur en levert uw zending zo snel mogelijk af bij de ontvanger. Wij bezorgen al uw zendingen voor een vaste lage prijs en u betaalt voor ‘spoed’ geen extra toeslagen. Bij spoedzendingen betaalt u een prijs die we baseren op de omvang en het gewicht van het pakket, maar ook het aantal kilometers heeft invloed op de totale kosten.

Vraag een gratis offerte aan

Zou u graag vooraf willen weten wat u kwijt bent aan uw verzending in vergelijking met andere koeriersbedrijven? Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan vertellen wij u graag meer. Onze koeriersdienst is 24/7 bereikbaar voor vragen over transport en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers