Bezorgdienst Breda

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Bezorgdienst in Breda

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan voorzien van een bezorgdienst in Breda? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Ons werkgebied gaat veel verder dan alleen de omgeving van Breda. Wij komen uw zending namelijk ook gewoon ophalen in Rotterdam, Maastricht of Groningen en verzorgen de verzending zelfs tot aan andere plaatsen binnen Europa. Wij handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen voor een grote klantengroep af en zorgen ervoor dat deze levering veilig en snel uitgevoerd wordt.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan.

Koerier Ridderkerk

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Bezorgdienst Breda

Breda Koeriers ontzorgt u van A tot Z!

Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen ervoor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Track-and-trace systeem

Uw zending altijd verzekerd

Wij hebben in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, waardoor u uw zending altijd nauwkeurig kunt volgen. Bovendien beschikken wij over de juiste papieren en certificaten, waardoor wij toestemming hebben, van belangrijke derde partijen binnen de branche, om elke soort levering uit te mogen voeren. Tot slot is uw zending bij ons altijd verzekerd, zodat hier niks mee kan gebeuren.

Koerier Ridderkerk
Koerier Ridderkerk

Neem contact op

24/7 bereikbaar

Heeft u nog vragen voor ons met betrekking tot onze bezorgdienst Breda óf onze andere diensten? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!