Bezorgdienst Tilburg

Bezorgdienst Tilburg

Bezorgdienst Tilburg

Zoekt u naar een geschikte organisatie voor een bezorgdienst Tilburg en omgeving? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Breda en Tilburg. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Bezorgdienst Tilburg | Breda Koeriers is uw specialist!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook de veiligheid en betrouwbaarheid enorm belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Kom in contact met Breda Koeriers!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze bezorgdienst Tilburg óf onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op. Graag tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!