Bezorgdiensten Breda

Geen bestemming is ons te ver

Bezorgdiensten Breda

Verschillende bezorgdiensten Breda

Zoekt u een organisatie met verschillende bezorgdiensten Breda? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf wilt u meer informatie over onze dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Breda koerier

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Bezorgdiensten Breda

Breda Koeriers doet het!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Voor alle soorten zendingen

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook veiligheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Breda koerier
Breda koerier

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie, die gespecialiseerd is in een diversiteit van bezorgdiensten Breda? Wij helpen u graag verder! Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan via de website. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!