Goedkope koeriersdienst

Geen bestemming is ons te ver

Betrouwbare en goedkope koeriersdienst

Verzending van medicijnen, documenten of andere pakketten

Zoekt u naar een goedkope koeriersdienst voor de verzending van medicijnen, documenten of andere pakketten? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedkoerier, medicijnenkoerier of aanhanger transport. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over de gewenste mogelijkheden. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf waarbij 45 medewerkers dagelijks bezig zijn met het transport van verschillende soorten leveringen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan door het formulier op onze website in te vullen. Wij zullen vervolgens spoedig met een voorstel komen.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Goedkope koeriersdienst?

Breda Koeriers is uw specialist!

Een goedkope koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar vormen wij een betrouwbare koerier voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale en Europese verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Verschillende dienstmogelijkheden

Binnen 30 min ter plaatse

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij altijd met u mee en zorgen we er voor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als goedkope koeriersdienst? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u verder helpen met uw vraagstuk.

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!