Koerier Etten Leur

Koerier Etten Leur

Koerier Etten Leur

Bent u op zoek naar de beste koerier Etten Leur en omstreken? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 tevreden klanten die u vóór gingen. Ongeacht uw wensen en eisen; wij zorgen er voor dat uw zending veilig en snel op de juiste plaats terechtkomt!

Wilt u meer informatie over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

Koerier Etten Leur | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij beschikken over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Bovendien is uw zending altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en/of beschadiging als u deze door Breda Koeriers laat vervoeren. Kortom: bij ons weet u dus altijd zeker dat uw zending in goede handen is!

Of het nu gaat om een spoed koerier, een medicijnen koerier of internationaal transport; wij kunnen u verder helpen in uw zoektocht naar een passende koerier. Wij rekenen altijd vaste en scherpe tarieven, waardoor u nooit voor onverwachte verrassingen zult komen te staan. Een goed voorbeeld hiervan is dat wij geen extra toeslagen rekenen voor avonden en/of weekenden.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Etten Leur óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

NEEM CONTACT OP!