Koerier Moerdijk

Geen bestemming is ons te ver

Koerier Moerdijk

Razendsnel én voordelig

Bent u op zoek naar een koerier Moerdijk? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Onze dienstverlening is erg gevarieerd en bestaat uit koeriersdiensten in allerlei verschillende vormen en soorten. Of het nou gaat om de verzending van een standaard product of medicijnen, nationaal of internationaal transport óf een grote of kleine zending; wij helpen u graag verder. Wij gaan mee met de verwachtingseconomie en zorgen ervoor dat al onze bezorgingen veilig en snel worden afgeleverd!

Wilt u meer informatie over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier Moerdijk

Breda Koeriers helpt u verder!

Wanneer u ervoor kiest om uw levering door Breda Koeriers te laten uitvoeren kunt u van meerdere voordelen profiteren. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven (die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer) en hanteren wij géén toeslagen voor de avond- en weekenduren. Bovendien is uw pakket altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en/of beschadiging. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u, als klant, nooit onverwachte kosten moet betalen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Track-and-trace systeem

Nauwkeurige en veilige zending

Tot slot hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de bestemming.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Moerdijk? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!