Koerier Papendrecht

Geen bestemming is ons te ver

Koerier Papendrecht

Razendsnel én voordelig

Als u op zoek bent naar een professionele koerier in Papendrecht, dan bent u aan het juiste adres bij Breda Koeriers! Het maakt voor ons niet uit of u nou een zending heeft die binnen Nederland verstuurd moet worden of naar het buitenland, wij regelen het allemaal voor u! Ons werkgebied gaat namelijk verder dan alleen Papendrecht. Wist u dat wij zelfs nog twee andere vestigingen hebben? Namelijk Reppel Koeriers en Rotterdam Koeriers. Al onze transporteurs zijn ervaren en brengen uw pakket waardevol naar de eindbestemming.

Wilt u meer weten over de geschiedenis van Breda Koeriers? Neem dan eens een kijkje op de over ons pagina!

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier Papendrecht

Breda Koeriers

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij diensten aan waarbij wij al binnen 30 minuten bij u kunnen zijn. Wij halen uw zending zo snel mogelijk op en zullen hem leveren op de gewenste locatie. Met zekerheid kunnen wij zeggen dat wij de voordeligste koerier zullen zijn die u zult vinden. Wij rekenen namelijk geen diesel-, file-, avond-, nacht- of weekendtoeslag. Bij ons rekent u of alleen de kilometerprijs of het uurtarief, maar nooit allebei!

Doordat wij verschillende vervoersmiddelen tot onze beschikking hebben, kan er altijd worden gekeken naar welk transport het beste bij uw zending past. Wanneer u contact op neemt met Breda Koeriers kan dit allemaal besproken worden.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

On Board Courier service

Pakket met extreem veel spoed

Wanneer u een kleine zending heeft met extreem veel spoed, ook dan staan wij voor u klaar. Wij bieden namelijk de On Board Courier service aan. Dit geldt voornamelijk voor zendingen naar het buitenland. Hierbij neemt een ervaren koerier uw zending mee als handbagage of ruimbagage.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Mocht u nog vragen hebben over onze koerier in Papendrecht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u ons contactformulier heeft ingevuld, zullen onze medewerkers er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!