Koerier regelen

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Koerier regelen

Wilt u een koerier regelen voor het transport van bepaalde goederen (of geneesmiddelen)? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Breda en Tilburg. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan door het formulier op onze website in te vullen. Wij zullen vervolgens spoedig met een voorstel komen.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier regelen?

Breda Koeriers doet het!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Breda Koeriers

Verantwoorde en veilige manier van vervoeren

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al een koerier regelen voor u? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!