Koerier Roosendaal

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Koerier Roosendaal

Zoekt u naar de beste koerier Roosendaal en omgeving? Wij, van Breda Koeriers, hebben al vele klanten vóór u in deze omgeving geholpen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels al over meer dan 45 medewerkers, die dagelijks werkzaam zijn in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Heeft u nog enkele vragen over onze werkwijze of andere aspecten rondom Breda Koeriers? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier Roosendaal

Breda Koeriers staat voor u klaar!

Als u ervoor kiest om uw levering door Breda Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt. Bovendien is uw pakket altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en/of beschadiging. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u, als klant, nooit onverwachte kosten moet betalen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Vakbekwaamheid

Veiligheid waarborgen

Tot slot zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid bevestigt.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Roosendaal? Wacht dan niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!