Koerier Tilburg

Koerier Tilburg

Koerier Tilburg

Bent u op zoek naar een koerier in Tilburg? Dan moet u zeker bij Breda Koeriers zijn! Wij staan graag voor u klaar, om wat voor zending het ook gaat. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels zijn er dagelijks meer dan 45 mensen werkzaam om pakketten van A naar B te brengen. Wij rijden in onder andere busjes, bakwagens en zelfs vrachtwagens. Wij bezorgen in Nederland en daarbuiten 24 uur per dag, zonder dat daar toeslagen voor berekend worden! Wij beschikken over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Daarnaast is uw zending bij ons altijd goed verzekerd, waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte bij ons op te vragen.

Koerier Tilburg nodig? Schakel Breda Koeriers in!

Als u in Tilburg onze koerier uw pakket laat bezorgen, dan profiteert u van vele voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met een spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track en trace systeem, waardoor uw zending altijd te volgen is. Daarnaast berekenen wij nooit extra toeslagen voor bijvoorbeeld de avonduren of weekenden. Wij bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf €0,56 per kilometer! Wij rekenen altijd scherpe prijzen en nooit een minimum tarief. U kunt ons al inhuren voor de aflevering van 1 envelop.

Bij Breda koeriers staan we klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documenten vervoer of aanhanger transport. Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook veiligheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Kortom, in Tilburg levert onze koerier uw pakket altijd naar tevredenheid af!

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze koerier in Tilburg, de mogelijkheden of onze prijzen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan via de website of neem contact met ons op! Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening.

NEEM CONTACT OP!