Koerier Willemstad

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Koerier Willemstad

Bent u op zoek naar een koerier Willemstad en omgeving? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij bezorgen in Nederland en andere landen binnen Europa en dat doen wij maar liefst 24 uur per dag. Wij rekenen geen extra toeslagen voor weekend- en/of avonduren, zodat het ook financieel aantrekkelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast beschikken wij ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Uw zending is bovendien bij ons altijd goed verzekerd, waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Heeft u nog enkele vragen over onze werkwijze of andere aspecten rondom Breda Koeriers? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier Willemstad?

Breda Koeriers is uw partner!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Track-and-trace systeem

Veilig en snel

Bovendien hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen leveren op de gewenste bestemming.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Willemstad? Wacht niet en vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw zending komen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!