Koeriersbedrijf Breda

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Koeriersbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf Breda? Dan moet u zeker bij Breda Koeriers zijn! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedkoerier, medicijnenkoerier of aanhanger transport. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over de gewenste mogelijkheden. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf waarbij 45 medewerkers dagelijks bezig zijn met het transport van verschillende soorten leveringen.

Wilt u meer weten over Breda Koeriers of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

On board courier inzetten?

Breda Koeriers doet het!

Wij beschikken voor een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Ook is uw zending altijd verzekerd tegen diefstal, verlief en/of beschadiging als u deze door ons laat vervoeren. U weet dus zeker dat uw zending in goede handen is bij ons!

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Een passende oplossing

Voor uw zending

Of het nu gaat om een spoedkoerier, een medicijnen koerier of een internationaal transport, wij beschikken over alle mogelijkheden die u maar kunt bedenken. Daarnaast rekenen wij altijd met vaste, scherpe tarieven waardoor u nooit voor onverwachte verrassingen zult komen te staan.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Wilt u meer weten over onze tarieven en bent u benieuwd wat de prijzen in uw situatie zullen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan! Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!