Koeriersbedrijf Breda

Home>Koeriersdienst 24/7>Koeriersbedrijf Breda
Koeriersbedrijf Breda

Koeriersbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf Breda? Dan moet u zeker bij Breda Koeriers zijn! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedkoeriermedicijnenkoerier of aanhanger transport. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over de gewenste mogelijkheden. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf waarbij 45 medewerkers dagelijks bezig zijn met het transport van verschillende soorten leveringen.

Wilt u meer weten over Breda Koeriers of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

On board courier inzetten? Breda Koeriers doet het!

Wij beschikken voor een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Ook is uw zending altijd verzekerd tegen diefstal, verlief en/of beschadiging als u deze door ons laat vervoeren. U weet dus zeker dat uw zending in goede handen is bij ons!

Of het nu gaat om een spoedkoerier, een medicijnen koerier of een internationaal transport, wij beschikken over alle mogelijkheden die u maar kunt bedenken. Daarnaast rekenen wij altijd met vaste, scherpe tarieven waardoor u nooit voor onverwachte verrassingen zult komen te staan.

Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Wilt u meer weten over onze tarieven en bent u benieuwd wat de prijzen in uw situatie zullen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan! Tot ziens bij Breda Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)