Koeriersdienst internationaal

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Koeriersdienst internationaal

Als u op zoek bent naar een koeriersdienst internationaal, dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij bezorgen in Nederland en andere landen binnen Europa en dat doen wij maar liefst 24 uur per dag. Wij rekenen geen extra toeslagen voor weekend- en/of avonduren, zodat het ook financieel aantrekkelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast beschikken wij ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Uw zending is bovendien bij ons altijd goed verzekerd, waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koeriersdienst internationaal

Breda Koeriers helpt u verder!

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen en dienen wij daarom ook als uw vertrouwde internationale koeriersdienst. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt. Dat wilt u toch ook?

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Transparante werkwijze

Altijd zien waar uw zending is

Bij Reppel Koeriers hanteren wij een persoonlijke benadering en een zeer transparante werkwijze. Door onze transparantie kunt u altijd zien waar uw zending is. Wel zo handig! Daarbij is geen bestemming ons te ver. Vaak zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse en wij beschikken over een uitgebreid wagenpark.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst internationaal óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!