Koeriersdienst Zeeland

Home>Koeriersdienst 24/7>Koeriersdienst Zeeland
Koeriersdienst Zeeland

Koeriersdienst Zeeland

Bent u op zoek naar een professionele organisatie met een koeriersdienst Zeeland? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Breda en Tilburg. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar dagelijks onze 45 medewerkers voor aan het werk zijn. We leveren (zowel nationaal als internationaal) allerlei verschillende soorten zendingen af; denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnendocumenten of andere speciale goederen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koeriersdienst Zeeland | Breda Koeriers helpt u verder!

Gaat het om een nationale zending van medicijnen óf om een internationale zending van belangrijke documenten? Wij staan graag voor u klaar en kunnen u daarnaast ook de beste tarieven bieden! Wij rekenen geen extra toeslagen in de weekenden of avonden en bezorgen maar liefst 24 uur per dag én 7 dagen per week vanaf slechts €0,56 per kilometer. Wij hechten grote waarde aan een kwalitatieve service, die wij kunnen waarborgen door onze 45 medewerkers af te wisselen in diensten.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren. Tot slot is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Zeeland? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden voor uw zending. Tot ziens bij Breda Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)