Kosten koeriersdienst berekenen

Kosten koeriersdienst berekenen

Kosten koeriersdienst berekenen

Zoekt u naar een koeriersbedrijf, maar wilt u allereerst de kosten koeriersdienst berekenen? Wij, van Breda Koeriers, helpen u graag verder! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer en kunnen u verder helpen met uw vraagstuk.

Kosten koeriersdienst berekenen? Breda Koeriers helpt!

Wanneer u ervoor kiest om uw levering door Breda Koeriers te laten uitvoeren kunt u van meerdere voordelen profiteren. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven (die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer) en hanteren wij géén toeslagen voor de avond- en weekenduren.

Bovendien hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de gewenste bestemming.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zendingen kunnen betekenen en wilt u dat wij de kosten koeriersdienst berekenen? Vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!