Nachtkoerier Breda

Nachtkoerier Breda

Nachtkoerier Breda

Zoekt u naar een nachtkoerier Breda om documenten, medicijnen of andere producten te vervoeren? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels zijn er dagelijks al meer dan 45 mensen werkzaam in de levering van verschillende soorten pakketten van A naar B. Wij beschikken over verschillende soorten busjes, bakwagens en zelfs over vrachtwagens om de bezorgingen veilig en snel te kunnen realiseren. Wij bezorgen op zowel nationaal als internationaal schaalniveau en dat maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan! Wij zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Let op: wij vervoeren medicijnen, documenten en andere (speciale) goederen. Het vervoer van alcoholische dranken valt niet binnen onze dienstverlening.

Nachtkoerier Breda | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook veiligheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een nachtkoerier Breda óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!