Overnight koerier

Home>Koeriersdienst 24/7>Overnight koerier
Overnight koerier

Overnight koerier

Als u een overnight koerier in wilt schakelen (voor bijvoorbeeld het transport van goederen of medicijnen), dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransportdocumentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs. Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Wilt u meer informatie over het financiële plaatje van onze dienstverleningen? Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overnight koerier nodig? Breda Koeriers staat voor u klaar!

Een goedkope koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar vormen wij een betrouwbare koerier voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale en Europese verzendingen.

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij altijd met u mee en zorgen we er voor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een overnight koerier óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Breda Koeriers! Meer informatie

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)