Pakket versturen verzekerd

Home>Koeriersdienst 24/7>Pakket versturen verzekerd
Pakket versturen verzekerd

Pakket versturen verzekerd

Zoekt u naar een professionele organisatie voor een pakket versturen verzekerd? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 tevreden klanten die u vóór gingen. Ongeacht uw wensen en eisen; wij zorgen er voor dat uw zending veilig en snel op de juiste plaats terechtkomt.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pakket versturen verzekerd bij Breda Koeriers

Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransportaanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren, zodat wij veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo komt u nooit voor onverwachte (negatieve) verrassingen te staan.

Wij hechten naast veiligheid en betrouwbaar ook grote waarde aan de snelheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. Naast ons brede aanbod van diensten zorgen wij er daarom ook voor dat wij altijd scherpe prijzen en géén minimumtarief hanteren. Zo staan wij bijvoorbeeld al voor u klaar als het gaat om de verzending van slechts één enveloppe.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakket versturen verzekerd? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een prijsvoorstel op maat komen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)