Pakket versturen verzekerd

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Pakket versturen verzekerd

Zoekt u naar een professionele organisatie voor een pakket versturen verzekerd? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 tevreden klanten die u vóór gingen. Ongeacht uw wensen en eisen; wij zorgen er voor dat uw zending veilig en snel op de juiste plaats terechtkomt.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Pakket verzekerd versturen?

Dat kan bij Breda Koeriers!

Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransport, aanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren, zodat wij veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo komt u nooit voor onverwachte (negatieve) verrassingen te staan.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Voordelen Breda Koeriers

Scherpe prijzen en snelle zendingen

Wij hechten naast veiligheid en betrouwbaar ook grote waarde aan de snelheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. Naast ons brede aanbod van diensten zorgen wij er daarom ook voor dat wij altijd scherpe prijzen en géén minimumtarief hanteren. Zo staan wij bijvoorbeeld al voor u klaar als het gaat om de verzending van slechts één enveloppe.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakket versturen verzekerd? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een prijsvoorstel op maat komen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!