Pakketdienst Etten Leur

Geen bestemming is ons te ver

Pakketdienst Etten Leur

Breda Koeriers

Heeft u een pakket dat verzonden moet worden en bent u op zoek naar een geschikte pakketdienst Etten Leur? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het bezorgen van verschillende soorten pakketten op zowel nationale als internationale bestemmingen. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten; alles is bij ons mogelijk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Heeft u nog vragen over onze organisatie en/of onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Pakketdienst Etten Leur

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Pakketdienst Etten Leur

Breda Koeriers is uw specialist!

Breda Koeriers is opgericht in 2002, maar zij is inmiddels al uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 verschillende klanten. Wat uw wensen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending op de juiste plaats terecht komt. Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, waardoor u uw zending altijd nauwkeurig kunt volgen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Onze chauffeurs

Verantwoordelijk en flexibel

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien zijn al onze bezorgingen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u nooit voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Pakketdienst Etten Leur
Pakketdienst Etten Leur

Neem contact op!

Wij staan voor u klaar!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Etten Leur? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan! Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!