Pakketdienst Tilburg

Geen bestemming is ons te ver

Pakketdienst Tilburg

Breda Koeriers

Zoekt u een organisatie die u kan helpen in uw zoektocht naar een pakketdienst Tilburg? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij bezorgen in Nederland en andere landen binnen Europa en dat doen wij maar liefst 24 uur per dag. Wij rekenen geen extra toeslagen voor weekend- en/of avonduren, zodat het ook financieel aantrekkelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast beschikken wij ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of organisatie in zijn geheel? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Pakketdienst Tilburg

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Onze diensten

Breda Koeriers staat voor u klaar!

Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransportaanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren zodat we veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo komt u nooit voor onverwachte (negatieve) verrassingen te staan.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Onze waarden

Veiligheid en betrouwbaar

Wij hechten naast veiligheid en betrouwbaar ook grote waarde aan de snelheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. Naast ons brede aanbod van diensten zorgen wij er daarom ook voor dat wij altijd scherpe prijzen en géén minimumtarief hanteren. Zo staan wij bijvoorbeeld al voor u klaar als het gaat om de verzending van slechts één enveloppe.

Pakketdienst Tilburg
Pakketdienst Tilburg

Neem contact op!

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze mogelijkheden als on board courier? Begrijpelijk! Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd eerst even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!