Pakketdienst Tilburg

Pakketdienst Tilburg

Pakketdienst Tilburg

Zoekt u een organisatie die u kan helpen in uw zoektocht naar een pakketdienst Tilburg? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij bezorgen in Nederland en andere landen binnen Europa en dat doen wij maar liefst 24 uur per dag. Wij rekenen geen extra toeslagen voor weekend- en/of avonduren, zodat het ook financieel aantrekkelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast beschikken wij ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of organisatie in zijn geheel? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Pakketdienst Tilburg | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransport, aanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren zodat we veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo komt u nooit voor onverwachte (negatieve) verrassingen te staan.

Wij hechten naast veiligheid en betrouwbaar ook grote waarde aan de snelheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. Naast ons brede aanbod van diensten zorgen wij er daarom ook voor dat wij altijd scherpe prijzen en géén minimumtarief hanteren. Zo staan wij bijvoorbeeld al voor u klaar als het gaat om de verzending van slechts één enveloppe.

Kom in contact met ons!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Tilburg? Wacht niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

NEEM CONTACT OP!