Tarieven koeriersdiensten

Geen bestemming is ons te ver

Tarieven koeriersdiensten

Breda Koeriers

Wilt u meer informatie over de tarieven koeriersdiensten? Wij, van Breda Koeriers, bieden u graag meer inzicht! Bij Breda Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze koeriersdiensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zendingen kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Tarieven koeriersdiensten

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Tarieven koeriersdiensten?

Breda Koeriers biedt u inzicht!

Wij rekenen altijd scherpe prijzen en hanteren nooit een minimum tarief. Zo kunt u ons bijvoorbeeld al inschakelen voor de aflevering van slechts één enveloppe. Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets wat onze verantwoordelijkheid is.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Ons werkgebied

Wij brengen uw pakket van A naar B

Wij werken in een veel groter werkgebied dan slechts de omgeving van Breda. Wij hebben voor vele klanten namelijk ook bezorgingen in het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Tarieven koeriersdiensten
Tarieven koeriersdiensten

Breda Koeriers

Wij helpen u graag

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze tarieven koeriersdiensten? Óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!