Koeriersdienst particulier

Met onze koeriersdienst voorzien wij u, als particulier, van een uiterst snelle verzending van zowel uw post als pakketten. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke service hebben wij al vele tevreden klanten mogen bedienen. En daar zijn we trots op! Bovendien betaalt u bij ons gegarandeerd de laagste prijs, aangezien wij geen toeslagen berekenen. Maak daarom gebruik van onze koeriersdiensten in Noord-Brabant en omgeving, en voor uw transport betaalt u niks extra’s in het weekend of in de nacht!

  • Track & trace bij elk pakket

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Uw zending altijd goed verzekerd

  • Koerier 24/7 bereikbaar

Een betrouwbare koeriersdienst voor u als particulier

Wilt u een brief, pakket of goederen als particulier laten bezorgen middels een razendsnelle koeriersdienst? Of u nu één brief of meerdere pallets wilt versturen, wij verzorgen het transport voor u. Onze koeriersdiensten en transport stellen wij beschikbaar voor particulieren in Noord-Brabant, maar ook zeker daarbuiten. Niet alleen regionaal en internationaal kunt u post verzenden per koerier bij ons, maar ook binnen heel Europa of verder in de wereld!

Onze koeriersdiensten en transport in Noord-Brabant

Met onze verschillende koeriersdiensten in Noord-Brabant verzorgen wij het transport van uw post of goederen. Dit doen wij voor u als particulier per koeriersdienst, scheepslevering of hand carry luchtvracht. Daarnaast beheren of een uitgebreid wagenpark bestaande uit meer dan 40 diverse caddy’s, bestelbussen en vrachtauto’s. Onze koeriersdiensten in Noord-Brabant en in de rest van het land verzorgen dus allerlei soorten transport voor verschillende verzendingen. Ook verzorgen wij als een van de weinige koeriers in de omgeving pakketten van meer dan 500 kilo, koeltransport en vervoer van gevaarlijke stoffen.

Post verzenden per koerier met spoed

Heeft u post dat u dringend wilt verzenden per spoedkoerier? Dan staan wij voor u klaar. Geef ons een belletje en wij staan binnen 30 minuten bij u voor de deur. Onze koerier haalt het pakket op om het vervolgens naar de juiste bestemming te brengen. Uw post verzenden per koerier gaat bij ons altijd veilig. Wij beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal goederenvervoer van derden en een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Uw verzending is daarnaast ook goed verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo geeft u uw verzending altijd met een vertrouwd gevoel bij ons af.

Vraag ons naar de mogelijkheden van koeriersdiensten voor particulieren

Bent u benieuwd naar onze scherp geprijsde koeriersdiensten voor particulieren in Noord-Brabant en de verschillende mogelijkheden van post verzenden per koerier? Wij vertellen u er graag meer over! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Bel naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.