Koeriersdienst tarieven

Maak gebruik van onze koeriersdienst en profiteer van scherpe tarieven. We leveren uw goederen zo snel mogelijk af, of dat nu gaat om een lokale, nationale of internationale zending. Binnen 30 minuten staat onze spoedkoerier bij u op de stoep om uw pakket tegen lage kosten naar bestemming te brengen. Snel geregeld dus!

  • Track & trace bij elk pakket

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Uw zending altijd goed verzekerd

  • Koerier 24/7 bereikbaar

Een snelle koeriersdienst met scherpe tarieven

U betaalt voor de spoedkoerier bij Reppel Koeriers lage kosten en geen extra toeslagen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Ook niet wanneer de spoedkoerier in de file staat of in een voertuig op diesel rijdt komen er kosten bij! Wij bezorgen al uw verzendingen voor een vaste lage prijs. Bij spoedzendingen betaalt u een prijs die we baseren op de grootte en het gewicht van het pakket. De prijs per kilometer is vanaf € 0,30,-. Wij rijden speciaal voor uw zending, zodat we geen omwegen hoeven te nemen. Kortom: bij Reppel Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste tarieven voor een koeriersdienst!

Uw zending is bij ons altijd goed verzekerd

Elk pakket is waardevol. Voor zowel de zender als ontvanger. Daarom laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier en beschikken we over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen. Daarnaast is uw pakket altijd goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging.

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u nog vragen over de tarieven van onze koeriersdienst? Of de kosten van een spoedkoerier? Wij vertellen u er graag meer over! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en pakketten te verzenden! Bel naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan beantwoorden wij graag de vragen die u heeft.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.