• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Bezorgdienst Breda

Bezorgdienst Breda

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan voorzien van een bezorgdienst Breda? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Ons werkgebied gaat veel verder dan alleen de omgeving van Breda. Wij komen uw zending namelijk ook gewoon ophalen in Rotterdam, Maastricht of Groningen en verzorgen de verzending zelfs tot aan andere plaatsen binnen Europa. Wij handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen voor een grote klantengroep af en zorgen ervoor dat deze levering veilig en snel uitgevoerd wordt.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan.   

Bezorgdienst Breda | Breda Koeriers ontzorgt u van A tot Z!

Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, waardoor u uw zending altijd nauwkeurig kunt volgen. Bovendien beschikken wij over de juiste papieren en certificaten, waardoor wij toestemming hebben, van belangrijke derde partijen binnen de branche, om elke soort levering uit te mogen voeren. Tot slot is uw zending bij ons altijd verzekerd, zodat hier niks mee kan gebeuren.

Kom in contact met ons!

Heeft u nog enkele vragen voor ons met betrekking tot onze bezorgdienst Breda óf onze andere diensten? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers