• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Bezorger medicijnen

Bezorger medicijnen

Zoekt u (in de omgeving van Noord-Brabant of Zeeland) naar een ervaren bezorger medicijnen? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Wilt u meer informatie over de tarieven voor onze diensten? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw gewenste situatie komen.

Bezorger medicijnen gezocht? Kom direct in contact!

De dienstverlening van Breda Koeriers is erg divers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransport, aanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren, zodat u zeker weet dat wij veilig te werk gaan.

In elk voertuig zit bij ons daarnaast ook een track-and-trace systeem, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Bovendien beschikken wij natuurlijk ook over goed-opgeleide chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen leveren op de gewenste bestemming.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een bezorger medicijnen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers