• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeltransport Breda

Koeltransport Breda

Zoekt u naar een professioneel koeriersbedrijf met mogelijkheden voor koeltransport Breda en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, kunnen u direct verder helpen! Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Zo bezorgen wij kleinere zendingen bijvoorbeeld per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer en kunnen u verder helpen met uw vraagstuk.

Koeltransport Breda gezocht? Wij zijn uw specialist!

Bij Breda Koeriers profiteert u van meerdere voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met een spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track en trace systeem, waardoor uw zending altijd te volgen is. Bovendien berekenen wij nooit extra toeslagen voor bijvoorbeeld de avonduren of weekenden. Wij bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf €0,50 per kilometer! Wij rekenen altijd scherpe prijzen en nooit een minimum tarief.

Breda Koeriers is actief in een veel groter werkgebied dan slechts de omgeving van Breda. Wij hebben voor vele klanten namelijk ook bezorgingen in het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar koeltransport Breda en omgeving? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Wij maken graag een passend prijsvoorstel voor uw specifieke situatie. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers