• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koerier Brabant

Koerier Brabant

Bent u op zoek naar een de beste koerier Brabant en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, hebben al meer dan 18 jaar ervaring binnen de branche van verzendingen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan! Wij zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koerier Brabant | Breda Koeriers helpt u verder!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren altijd juist een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Daarnaast kunt u ook altijd op de hoogte blijven van de status van verzending door het track-and-trace systeem, dat in al onze voertuigen is geïnstalleerd. Wij beschikken ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid én zorgen er altijd voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, beschadiging en verlies.

Meer informatie over Breda Koeriers?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Brabant óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers