• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koerier Breda

Koerier Breda

Bent u op zoek naar een koerier Breda? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, en zeker ook in de regio Breda. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels hebben we meer dan 500 klanten, waar we dagelijks met 45 mensen voor aan het werk zijn. We leveren allerlei soorten zendingen af. Denk daarbij aan medicijnen, documenten of andere speciale goederen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Breda Koeriers te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op!

Koerier Breda | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Of u nu op zoek bent naar een spoed koerier, een internationale koerier of aanhanger transport, wij kunnen het allemaal leveren! Op onze dienstenpagina kunt u alle mogelijkheden vinden. Heeft u aan de hand hiervan nog vragen? Laat het gerust aan ons weten, zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Bij Breda Koeriers profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track en trace systeem, waardoor u de zending kunt volgen. Kortom, bij Breda Koeriers bent u aan het juiste adres!

Kom in contact!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of heeft u nog andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag alle nodige informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om direct via de website een offerte aan te vragen, zodat u inzicht heeft in de prijzen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers