• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koerier Zevenbergen

Koerier Zevenbergen

Zoekt u naar een betrouwbare koerier Zevenbergen en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar en kunnen u direct verder helpen! Wij bieden onze klanten koeriersdiensten in allerlei verschillende vormen en soorten. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor de verzending van een standaard product of medicijnen in Nederland, maar kunnen wij u ook verder helpen met een grote internationale zending.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koerier Zevenbergen gezocht? Wij staan voor u klaar!

Een goedkope koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar vormen wij een betrouwbare koerier voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationaal en Europees transport.

Kiest u voor onze dienstverlening? Dan profiteert u van meerdere voordelen! Allereerst werken wij zonder een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,50 per kilometer én waarbij er geen toeslagen worden gerekend voor de avond- en weekenduren. Bovendien zijn wij erkend door enkele belangrijke partijen binnen de branche (zoals bijvoorbeeld het CBR), waardoor u zeker weet dat uw zending professioneel afgehandeld wordt.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als koerier Zevenbergen óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers