• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersbedrijf Brabant

Koeriersbedrijf Brabant

Bent u op zoek naar het beste koeriersbedrijf Brabant en omstreken? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij zijn onderdeel van Reppel Koeriers; een organisatie dat in 2002 is opgericht en inmiddels al voor meer dan 500 klanten succesvol bezorgingen heeft kunnen realiseren. Er zijn dagelijks meer dan 45 verschillende werknemers bezig om een grote diversiteit van pakketten veilig en snel naar de gewenste bestemming te krijgen. Of dat nu regionaal, internationaal of nationaal is; wij zorgen dat uw zending veilig en snel aankomt!

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren voor onze verschillende diensten? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan! Wij komen graag met een passend prijsvoorstel voor uw verzending.

Koeriersbedrijf Brabant | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Wilt u gebruik maken van een nationale koeriersdienst die uw goederen snel van A naar B brengt? Dan is het van belang dat uw zending snel aankomt en op een veilige wijze. Wij beschikken daarom over een zeer uitgebreid wagenpark, dat bestaat uit kwalitatieve voertuigen met een track-and-trace systeem. Daarnaast beschikken wij ook over ervaren chauffeurs, die er vervolgens voor zorgen dat uw zending veilig en snel aankomt op de gewenste bestemming.

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen, maar dienen wij ook als uw vertrouwde internationale koeriersdienst. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen ervoor dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen óf heeft u nog vragen met betrekking tot ons bedrijfsprofiel als koeriersbedrijf Brabant? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers