• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersbedrijf Breda

Koeriersbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf Breda? Dan moet u zeker bij Breda Koeriers zijn! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een spoedkoerier, medicijnenkoerier of aanhanger transport. Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over de gewenste mogelijkheden. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf waarbij 45 medewerkers dagelijks bezig zijn met het transport van verschillende soorten leveringen.

Wilt u meer weten over Breda Koeriers of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Koeriersbedrijf Breda | Breda Koeriers staat voor u klaar

Wij beschikken voor een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Ook is uw zending altijd verzekerd tegen diefstal, verlief en/of beschadiging als u deze door ons laat vervoeren. U weet dus zeker dat uw zending in goede handen is bij ons!

Of het nu gaat om een spoed koerier, een medicijnen koerier of een internationaal transport, wij beschikken over alle mogelijkheden die u maar kunt bedenken. Daarnaast rekenen wij altijd met vaste, scherpe tarieven waardoor u nooit voor onverwachte verrassingen zult komen te staan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Wilt u meer weten over onze tarieven en bent u benieuwd wat de prijzen in uw situatie zullen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan! Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers