• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersbedrijf Tilburg

Koeriersbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf Tilburg? Dan moet u bij Breda Koeriers zijn! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van koeriersdiensten, door het hele land en daar buiten. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten, alles is bij ons mogelijk, voor een scherpe prijs! Wij rekenen geen extra toeslagen in de weekenden of avonden, maar bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf €0,50 per kilometer. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wilt u meer weten over de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website!

Koeriersbedrijf Tilburg | Breda Koeriers staat voor u klaar

Breda Koeriers is opgericht in 2002, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 klanten. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat uw zending op de juiste plaats terecht komt!

Breda Koeriers heeft in elk voertuig een track en trace systeem zitten, waardoor u uw zending altijd kunt volgen. Daarnaast beschikken wij over de juiste papieren en certificaten, waardoor wij toestemming hebben om elk soort zending te mogen vervoeren. Ook is uw zending bij ons altijd verzekerd, zodat hier niks mee kan gebeuren.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, of wilt u graag meer over ons te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u straks voorzien bent van alle nodige informatie. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers