• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersdienst Breda

Koeriersdienst Breda

Bent u op zoek naar een koeriersdienst Breda? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om verschillende koeriersdiensten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het verzenden van medicijnen, belangrijke documenten of scheepsleveringen! Breda Koeriers heeft veel ervaring en alle nodige kennis in huis om uw zending op de juiste manier af te leveren!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan.

Koeriersdienst Breda | Breda Koeriers staat voor u klaar

Als u er voor kiest om uw levering door Breda Koeriers te laten bezorgen, dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst werken wij niet met minimum bedragen. U kunt ons al inhuren voor het verzenden van 1 envelop! Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, vanaf €0,50 per kilometer. Of het nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden moet worden, wij zorgen er voor dat het op het juiste adres aan komt!

Naast de omgeving van Breda, hebben wij een nog veel groter werkgebied. Dit geldt zelfs voor internationale bestemmingen. Dankzij een groot aantal transportoplossingen die wij kunnen bieden, zit er altijd een geschikte mogelijkheid tussen waarmee wij uw zending op de juiste bestemming kunnen afleveren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Breda Koeriers te bieden heeft? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk verder. Daarnaast kunt u ook eenvoudig via de website een offerte bij ons aanvragen, zodat u alvast op de hoogte bent van de tarieven. We kijken er naar uit om uw zending te mogen afleveren!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers