• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersdienst Roosendaal

Koeriersdienst Roosendaal

Bent u op zoek naar een koeriersdienst Roosendaal? Dan zit u bij Breda Koeriers helemaal goed! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van koeriersdiensten. Of dit nu gaat om nationaal of internationaal transport, een grote of een hele kleine zending, wij staan voor je klaar! Breda Koeriers is ontstaan vanuit Reppel Koeriers, en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met honderden klanten waarvan sommige al meer dan 10 jaar klant zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons!

Koeriersdienst Roosendaal | Breda Koeriers is uw partner!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij altijd met u mee en zorgen we er voor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden, kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie, op wat voor tijdstip dit ook is.

Wij beschikken voor een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Ook is uw zending altijd verzekerd tegen diefstal, verlief en/of beschadiging als u deze door ons laat vervoeren. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare koerier die voldoet aan al uw wensen en eisen, dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres!

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en geven u alle nodige informatie zodat u helemaal geïnformeerd bent.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers