• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Koeriersdienst Waalwijk

Koeriersdienst Waalwijk

Wilt u een koeriersdienst Waalwijk en omstreken gebruiken? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij bezorgen in Nederland en andere landen binnen Europa en dat doen wij maar liefst 24 uur per dag. Daarnaast rekenen wij ook geen extra toeslagen voor weekend- en/of avonduren, zodat het voor onze klanten financieel aantrekkelijk blijft om gebruik te maken van onze diensten. Bovendien beschikken wij ook over een NIWO-vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid in rijvaardigheid.

Meer weten over het financiële plaatje van onze diverse diensten? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan, zodat wij een prijsvoorstel op maat kunnen maken.

Koeriersdienst Waalwijk nodig? Wij zijn uw partner!

Een persoonlijke service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Bovendien hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de gewenste bestemming.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Waalwijk en omgeving óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers