• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Medicijn bezorger

Medicijn bezorger

Wilt u gebruik maken van de diensten van een medicijn bezorger? Wij, van Breda Koeriers, beschikken over jarenlange ervaring in het transport van geneesmiddelen! Het juist vervoeren van medicijnen vraagt om een betrouwbare en ervaren koerier. Elk pakket dat verzonden moet worden is waardevol en vraagt om een speciale behandeling. Bij Breda Koeriers zorgen wij daarom voor een snel transport door een vakkundige chauffeur. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

Medicijn bezorger gezocht? Neem direct contact op!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Bij Breda Koeriers hanteren wij een persoonlijke benadering en een zeer transparante werkwijze. Door onze transparantie kunt u altijd zien waar uw zending is. Dat is wel zo handig! Daarbij is geen bestemming voor ons te ver. Vaak is onze chauffeur binnen 30 minuten ter plaatse en door ons diverse wagenpark kunnen wij leveringen van alle soorten en maten realiseren.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een medicijn bezorger óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even, in beide gevallen, contact met ons op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf door even te bellen. Graag tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers