Medicijnbezorger

Medicijnbezorger

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren medicijnbezorger in de regio van Noord-Brabant en Zeeland, dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Medicijnbezorger gezocht? Wij zijn uw betrouwbare koerier!

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen en dienen wij daarom ook als uw vertrouwde internationale koeriersdienst. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt. Dat wilt u toch ook?

Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de gewenste bestemming. Bovendien zijn wij ook erkend door enkele belangrijke partijen binnen onze branche. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning én een getuigschrift van vakbekwaamheid in rijvaardigheid van het CBR.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele medicijnbezorger? Vraag dan gerust even een offerte via onze website aan. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Als u verder nog vragen heeft met betrekking tot onze werkwijze of andere aspecten, dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met een van onze medewerkers opnemen!

NEEM CONTACT OP!