• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Nachtkoerier Brabant

Nachtkoerier Brabant

Wilt u een nachtkoerier Brabant inschakelen voor de verzending van documenten, medicijnen of andere pakketten? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn voornamelijk actief in Noord-Brabant en Zeeland. Breda Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over al meer dan 500 klanten. Wij leveren allerlei soorten zendingen af.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op door het formulier op onze website in te vullen. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Let op: wij vervoeren medicijnen, documenten en andere (speciale) goederen. Het vervoer van alcoholische dranken valt niet binnen onze dienstverlening.

Nachtkoerier Brabant | Breda Koeriers staat voor u klaar!

Bij Breda Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze koeriersdiensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren. Tot slot is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als nachtkoerier Brabant of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers