• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Pakketdienst Brabant

Pakketdienst Brabant

Bent u op zoek naar een pakketdienst Brabant en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar om u verder te helpen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels zijn er dagelijks al meer dan 45 mensen werkzaam in de levering van verschillende soorten pakketten van A naar B. Wij beschikken over verschillende soorten busjes, bakwagens en zelfs over vrachtwagens om de bezorgingen veilig en snel te kunnen realiseren. Wij bezorgen op zowel nationaal als internationaal schaalniveau en dat maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar uw verzending en wat de bijbehorende tarieven zijn? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en kunnen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Pakketdienst Brabant | Breda Koeriers helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het vak en weten raad met iedere soort zending. Naast het feit dat ons koeriersbedrijf Breda en omstreken bedient kunnen wij u ook verder helpen als u in Rotterdam, Groningen of Maastricht gevestigd bent. Of u nu een brief met spoed wilt verzenden óf een lading pallets naar het buitenland wilt zenden; wij kunnen het voor u realiseren.

Meer weten?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Brabant óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers