• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Pakketdienst Breda

Pakketdienst Breda

Bent u op zoek naar een organisatie met een pakketdienst Breda? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Met ons ruime aanbod aan koeriersdiensten in Brabant kunt u bij ons nagenoeg iedere zending naar de desgewenste bestemming versturen. Of dat nu regionaal, internationaal of nationaal is; wij zorgen ervoor dat uw pakket veilig en snel geleverd wordt op de gewenste bestemming.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw verzending kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Pakketdienst Breda | Breda Koeriers is uw partner!

Wilt u gebruik maken van een nationale koeriersdienst die uw goederen snel van A naar B brengt? Dan is het van belang dat uw zending snel aankomt en op een veilige wijze. Hiervoor is Breda Koeriers dé betrouwbare partij! Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark en investeren in waardevolle opleidingen voor onze chauffeurs. Zo kunnen zij er vervolgens voor zorgen dat uw zending veilig en snel aankomt op de gewenste bestemming.

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Meer informatie over Breda Koeriers?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Breda óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet en neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers