• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Pakketdienst Etten Leur

Pakketdienst Etten Leur

Heeft u een pakket dat verzonden moet worden en bent u op zoek naar een geschikte pakketdienst Etten Leur? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het bezorgen van verschillende soorten pakketten op zowel nationale als internationale bestemmingen. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten; alles is bij ons mogelijk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Heeft u nog vragen over onze organisatie en/of onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Pakketdienst Etten Leur | Breda Koeriers is uw specialist!

Breda Koeriers is opgericht in 2002, maar zij is inmiddels al uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 verschillende klanten. Wat uw wensen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending op de juiste plaats terecht komt. Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, waardoor u uw zending altijd nauwkeurig kunt volgen.

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien zijn al onze bezorgingen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u nooit voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Etten Leur? Vraag dan vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan! Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers