• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Sneltransport Breda

Sneltransport Breda

Wilt u gebruik maken van sneltransport Breda en omgeving? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Onze koeriers kunnen al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Wij halen uw zending direct op, zodat wij deze zo snel mogelijk af kunnen leveren op de gewenste locatie. Al onze routes rijden wij zonder omwegen en wij gaan dus speciaal voor uw zending op pad. Wij zijn gegarandeerd de voordeligste spoedkoerier, aangezien wij geen diesel-, file-, avond-, nacht- en weekendtoeslag rekenen. Wij rekenen óf de kilometerprijs óf een uurtarief, maar nooit beide.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw sneltransport in regio Breda kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Sneltransport Breda nodig? Wij helpen u verder!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor uw transport? Wij bieden onze klanten koeriersdiensten in allerlei verschillende vormen en soorten. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor de verzending van een standaard product of medicijnen in Nederland, maar kunnen wij u ook verder helpen met een grote internationale zending.

Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de gewenste locatie.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons sneltransport Breda óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers