• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Spoed bezorger Oosterhout

Spoed bezorger Oosterhout

Bent u op zoek naar een spoed bezorger Oosterhout en omgeving? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring als koeriersbedrijf en bezorgen werkelijk alles voor u. Of het nu gaat om een enkele brief, verschillende pakketten of 30 pallets die verzonden moeten worden; wij zijn uw betrouwbare transportpartner. Wellicht heeft u goederen klaarstaan die binnen enkele uren afgeleverd moeten worden. Geen nood! Onze spoedkoerier staat binnen 30 minuten bij u voor de deur om uw brief of pakket op te halen en levert uw zending zo snel mogelijk af op de gewenste bestemming.

Wilt u meer informatie over onze diensten of organisatie in zijn geheel? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Spoed bezorger Oosterhout nodig? Wij staan voor u klaar!

Wilt u gevaarlijke stoffen, speciale medicijnen óf andere goederen vervoerd hebben? Bel direct met een van onze planners, zodat zij direct transport voor u kunnen regelen. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij gegarandeerd een vervoersmiddel dat bij uw zending past. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij dat uw bestelling zonder omweg en uiterst zorgvuldig op bestemming aankomt. Of dit nu in Breda is of door geheel Europa; bij Breda Koeriers verzenden wij uw pakket voor een vaste lage prijs.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze manier kunnen wij tot in de details in spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spoed bezorger Oosterhout? Vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan of neem meteen telefonisch contact op. Wij kijken graag op maat met u mee en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers