• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Tilburg Koerier

Tilburg Koerier

Bent u op zoek naar een Tilburg koerier? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Wij zijn actief in Breda en omstreken, maar ook veel verder! We doen zowel nationale als internationale zendingen en zijn hierin erg flexibel. Wat uw wensen ook zijn, onze diensten sluiten hier bij aan. Daarom weet u zeker dat u bij Breda Koeriers krijgt wat u verwacht.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Daarnaast is het ook mogelijk om direct een offerte bij ons op te vragen.

Tilburg Koerier | Breda Koeriers is uw partner

Bij Breda koeriers staan we klaar op het gebied van allerlei soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documenten vervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen of minimum tarieven, maar altijd een vaste, lage prijs! Hierdoor komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, daarom kunnen we geheel inspelen op uw wensen en eisen. Ook beschikken wij over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren. Daarnaast is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd.

Kom met ons in contact!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of kunnen wij u op een andere manier helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Tot ziens bij Breda Koeriers!

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers