• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Transport medicijnen

Transport medicijnen

Zoekt u naar een professionele en ervaren organisatie voor transport medicijnen? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Het correct vervoeren van medicijnen vraagt om een betrouwbare koerier. Elk pakket dat verzonden moet worden is waardevol en vraagt om een speciale behandeling. Bij Breda Koeriers zorgen wij voor een snel transport door een vakkundige chauffeur; ook ’s nachts.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending van medicijnen kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte via onze website aan. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Transport medicijnen? Breda Koeriers regelt het!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Of u nu gevaarlijke stoffen of speciale medicijnen vervoerd wilt hebben, bel met een van onze planners en die gaan alles voor u regelen. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij dat uw bestelling snel, zonder omweg en uiterst zorgvuldig, op bestemming aankomt. Of dat nu in Breda is of door heel Europa; bij Breda Koeriers verzenden wij uw pakket voor een vaste lage prijs.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze transport medicijnen óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie! Zij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat al uw vragen worden beantwoord.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers